19 Ağustos 2013 Pazartesi

Bodygrafiya III

Bu gün Bodygrafiya'da fotoğraf çekimlerinin ilk günüydü ve çekimimizi gerçekleştirmek üzere modelimiz ve ekipmanlarımızla birlikte yakındaki bir köyde bulunan bir okul binasına gittik.
Azalan nüfus sonucu yeterli öğrenci kalmadığından terk edilen okul, gerekli izinler alınarak çekim mekanımız olarak belirlenmiş. Okulun içindeki eşyaların neredeyse tamamı dağınık halde de olsa duruyor. Haritalar, laboratuvar malzemeleri, silgiler, tahtalar, tebeşirler ve okulla ilgili aklınıza ne gelirse. Bu türde bir çekim için mükemmel bir doğal set oluşmuş.
Ortalığın tozu toprağını ve ölü fareleri bir yana bırakacak olursanız çok keyifli bir çekim günü geçirdiğimizi söyleyebilirim. Gurubumuzda bir Bulgar bir de Makedon fotoğrafçı ve iki model bulunuyordu.
Salih Güler ve Niko Guido ile beraber yedi kişiydik. Organizasyon paraflaş ve sürekli ışık temin etmiş olmasına rağmen ilk gün iki değişik modelle yaptığımız çekimleri genellikle doğal ışıkta gerçekleştirdik. Aşağıdaki fotoğrafta okulun ana holünde Salih Güler ustayı keşfettiği enfes kırmızı renkli fon önünde görüyorsunuz.
Niko Guido ustanın iphonenundan gösterdiği pozlar sayesinde modellerimiz harika pozlar verdiler, kendisine cebinde taşıdığı bu poz koleksiyonu için ne kadar teşekkür etsek az.

2 yorum:

  1. Bu sene gelmeyeceğinize çok üzüldük Serhan bey...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağlık olsun, güzel yapıtlarınızı merakla bekliyorum..

      Sil