21 Ağustos 2013 Çarşamba

Bodygrafiya IV

Bu günümüz her zamanki gibi saat 8'de kahvaltı ile başladı, makyajlar yapıldıktan sonra çekimin yapılacağı mekan olan Tırnova'da bulunan bir gece klübüne doğru yola koyulduk.

Mekan oldukça ilgi çekici biçimde döşenmişti. Hepimiz hangi köşeyi çekim alanı olarak seçeceğimizi belirledikten sonra ışıklarımızı yerleştirdik , ölçümlerimizi yaptık ve çekime hazır hale geldik. Niko Guido usta kendi çekimleri için arka planda tuğla ve yerde parke bulunan bir dekor tercih etti.
Adeta fotoğraf çekmenin kolay olduğu gibi bir tezi çürütmek istermişcesine çekimlerimiz çoğunlukla yerlerde sürünerek geçti diyebilirim. Ancak sonuçlar bizi oldukça mutlu etti ve yorulduğumuza değdi.
Ben bu çekimde mekandaki yap-boz desenli tabureleri yan yana dizerek oluşturduğum bir setup kullandım ve mekanın ikinci katına çıkarak çekimleri yukarıdan aşağıya doğru yaptım.
Modellerimiz yine son derece profesyonelce davrandılar ve bitip tükenmeyen isteklerimizi ve detaylara ilişkin taleplerimizi sabırla ve titizlikle karşıladılar. Böylesine güzel bir ekiple çalışma şansını yakaladığımız için çok şanslıyız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder