15 Mayıs 2013 Çarşamba

Mükemmel İkili: Usain Bolt ve Samsung NX300


Dünyanın en hızlı adamı, her ana hız ve güç katan bir fotoğraf deneyimi için Samsung ile güç birliği yaptı.

Samsung Electronics, en son aynasız sistemli fotoğraf makinesi (CSC) NX300 için atletizmin süper starı Usain Bolt ile ortaklık yaptığını açıkladı. Olimpiyatlarda altı kez altın madalya kazanan, bir sprinter ve üç dünya rekorunun sahibi olan Usain Bolt ile NX300, mükemmel bir ikili oluşturuyor. Samsung ve Bolt ortaklığı, Bolt ve NX300’ün birbirine benzeyen özellikleri doğrultusunda bir dizi heyecan verici proje ortaya çıkaracak.

Ortaklık kapsamında Samsung, Usain Bolt Vakfı’yla birlikte çalışarak istekli genç fotoğrafçılara, fotoğraf ekipmanı ve eğitimi verilmesini de sağlayacak. Samsung, ‘NX Genç Fotoğrafçı' adı altında genç fotoğrafçılara rehberlik yaparak, onların hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olacak. www.facebook.com/SamsungNX sayfasından proje detaylarını takip edebilirsiniz.

Hızlı Çekin, Daha da Hızlı Paylaşın
NX300 yaşamın uçup giden anlarını yakalamak ve bu anları anında paylaşmak için en ideal fotoğraf makinesi. Yeni yetişen fotoğrafçılar; NX300’ün en doğru ve kaliteli sonuçları tek düğmeye basarak yakalamasına imkân veren Hybrid Auto Focus (AF) sistemini kullanarak, çok kalabalık yerlerde bile nesnelere çok çabuk ve çok hızlı odaklanabiliyorlar. NX300, Bolt'un rekor kıran hızında hareket ediyor olsa bile, hiçbir ayrıntıyı kaçırmamanızı garanti etmek için süper hızlı, 1/6000 saniyelik poz süresiyle saniyede 8,6'ya kadar sürekli çekim yapabiliyor.

Usain Bolt'un dünya çapındaki ünü sadece atletik yeteneklerinden değil, aynı zamanda pist dışındaki tarz sahibi kişiliğinden de geliyor. Satışa sunulan kahverengi, siyah ve beyaz renklerin üzerinde şık bir kontrast yaratan gümüş bandıyla, NX300'ün modern ve aynı zamanda otantik tasarımı, onu hem performans hem de tasarıma önem verenler için mükemmel kılıyor. Geleneksel, klasik bir  fotoğraf makinesinin zarafet ve otantikliği arasında bir köprü oluşturan yenilenmiş tasarım yapısı ise NX300'ün, fotoğraf çekmek için elle tutulması veya sabit bir zemin üzerine yerleştirilmesini kolaylaştırıyor. Kompakt bir gövdede üstün performans sunan NX300, fotoğraf tutkunlarının hareket halinde kaliteli fotoğraf çekmeleri için ideal bir çözüm sunuyor.

NX300'ün çift bant teknolojisiyle hızlandırılmış Wi-Fi bağlantısı ve AutoShare fonksiyonu kullanıcıların, fotoğraflarını anında ve doğrudan, fotoğraf makinelerinden çıktığı gibi sosyal ağ sitelerine yükleyebilmelerini veya kolayca akıllı telefonlarına ya da tabletlerine gönderebilmelerini de mümkün kılıyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

https://twitter.com/samsungturkiye
https://www.facebook.com/SamsungTurkiye
http://www.youtube.com/user/samsungturkiye
http://instagram.com/samsungturkiye


Bir bumads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder