24 Nisan 2013 Çarşamba

Beautography Serisinin İlk Sergisi: the Sacred Shirt

"Beautography" veya Türkçemize "Güzelliğin Portresi" olarak çevirebileceğimiz ana tema üzerinde 2011 yılından bu yana çalışmaktayım. Beautography ana teması altında pek çok alt tema da bulunuyor. Bu alt temalardan biri "the Sacred Shirt" ve Türkçesi ile "Kutsal Gömlek". Beautography'nin birinci sergisinin konusu da, adı da: "Kutsal Gömlek".

"the Sacred Shirt" sergisi 12 adet dev boyutta fotoğraftan oluşacak ve 26 Nisan 2013 Cuma gecesi saat 21:00'da The Hall adlı mekanda açılacak. 

Kutsal Gömlek aslında spontane olarak ortaya çıkan bir konu. Hikaye 2011 yılbaşı kutlamalarında üzerimdeki beyaz gömleği partideki arkadaşlarımın öpmeye başlamasıyla ortaya çıktı. Üzerinde sevgiyle ve iyi dileklerle atılmış onca öpücük varken bu gömlek yıkanamazdı. Yıkanmadı da... Dolapta öylece asılı dururken aklıma bunu "Beautography" konsepti içinde fotoğraflarını çektiğim modellere giydirme fikri geldi..  O andan itibaren gelen tüm modeller gömleğe birer öpücük kondurdu. Şu anda gömleğin üzeri dünyanın en güzel arkadaşlarının ve modellerinin öpücükleri ile dolup taşıyor. Hepsine teşekkür ve minnet borçluyum zira bu gömleği öpen herkes ona tüm içtenliğini ve sevgisini aktardı. Bunca sevgiyle atılmış imza bu gömleği benim yürek sözlüğümde "kutsal" yapıyor. 

Sergiye tüm arkadaşlarım ve fotoğrafseverler davetli. Bu sergi aynı zamanda benim 50. yaş günü partim ve fotoğrafta 30.yılımın da kutlaması olacak.  Beklerim. Sevgilerimle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder